نصب آسانسور
نصب آسانسور فرآیند پیچیده ای است که نیازمند بررسی دقیق محل نصب، انتخاب تجهیزات مناسب، طراحی و ساختار پشتیبانی است. شرکت ما با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه طراحی و نصب آسانسور قادر به ارائه خدمات بسیار حرفه ای در این زمینه می باشد.
برای نصب آسانسور ابتدا باید محل نصب را انتخاب کنید. در این مرحله عواملی مانند اندازه و محدودیت فضا برای انتخاب بهترین دستگاه برای آن محیط در نظر گرفته می شود. سپس با توجه به نیاز مشتری تجهیزات و ابزار مورد نیاز برای نصب بالابر مشخص می شود.
هزینه نصب آسانسور چقدر است؟
هزینه نصب آسانسور به عوامل مختلفی بستگی دارد که باید در نظر گرفته شوند. اولین نکته نوع و اندازه آسانسور است. نصب یک آسانسور کوچک، مانند آسانسور خانه کوچک، نسبت به آسانسورهای بزرگ، مانند آسانسور بلوک برج، هزینه کمتری دارد. همچنین نوع تجهیزات و قطعات به کار رفته در خودرو در تعیین هزینه نصب بالابر موثر است. به عنوان مثال نوع و کیفیت دستگاه، ریل، سیستم کنترل و دستگاه آسانسور بر هزینه نصب تاثیر می گذارد.
نوع و اندازه آسانسور
هزینه نصب آسانسور به نوع دستگاه و اندازه آن بستگی دارد. به عنوان مثال، نصب یک آسانسور باربری بزرگ نسبت به یک آسانسور مسافربری معمولی هزینه بیشتری دارد.
محل نصب
هزینه نصب آسانسور بستگی به محل نصب دارد. نصب آسانسور در ساختمان های خاص مانند ساختمان های تاریخی، ساختمان های قدیمی و بلندمرتبه ها هزینه بیشتری دارد.
طراحی و پشتیبانی
هزینه نصب بالابر به طراحی و پشتیبانی مورد نیاز برای نصب دستگاه بستگی دارد. به عنوان مثال اگر سازه نیاز به مقاوم سازی یا تعمیر مسیر آسانسور داشته باشد، هزینه نصب آسانسور افزایش می یابد.
الزامات و مجوزها
نصب آسانسور نیاز به مجوز از سازمان های مربوطه دارد و این امر باعث افزایش هزینه ها می شود.
به طور کلی هزینه نصب آسانسور می تواند به ۲۰-۵۰ درصد کل هزینه دستگاه برسد. برای مشخص شدن هزینه دقیق لطفا با ما تماس بگیرید.
نصب آسانسور چه مراحلی دارد؟
پس از انعقاد قرارداد خرید و نصب آسانسور با شرکت افلاک مهر، یکی از تکنسینهای فنی ما جهت بازدید اولیه فنی از محل نصب آسانسور در پروژه شما دیدن مینماید. ضمن بررسی چاه آسانسور شما، از شرایط محیطی چاه نیز بازرسی میشود و تمامی موارد مورد نیاز جهت نصب و راه اندازی آسانسور مطابق استاندارد بررسی میگردد. پس از ارسال گزارش اولیه فنی به دفتر طراحی و مونتاژ شرکت و طراحی تمام جزییات کار، برنامه زمانبندی اجرایی تنظیم گردیده و در اختیار مشتری قرار میگیرد.
از این مرحله به بعد، اجرای آسانسور به ترتیب مراحل زیر صورت میپذیرد:
- آماده سازی چاهک؛ چاه و موتورخانه
- آهنکشی آسانسور
- نصب ریل هاو فریم دربهای طبقات
- نصب موتور و کابین آسانسور (مرحله مکانیکال پکیج)
- راه اندازی آسانسور (مرحله الکتریکال پکیج)
دقت و تجربه کافی در هر مرحله در میزان کیفیت آسانسور موثر خواهد بود. با توجه به اینکه در نصب آسانسور برخی از موارد استانداردی در حین اجرای آسانسور باید توسط سازنده لحاظ شود و اجرای مجدد آن مشمول صرف زمان و هزینه گزافی خواهد بود، لذا توجه شما را به مواردی که در ادامه می آید جلب مینماییم.
تجربیات بینظیر کارشناسان شرکت افلاکمهر در زمینه نظارت و اجرای عملیات نصب و راه اندازی در تعداد زیادی از پروژههای بزرگ داخل کشور، تضمینی قوی برای پیشرفت سریع و ایمن پروژه شماست.
مرحله ۱ (آماده سازی چاهک)
ارتفاع از روی کف تمام شده آخرین توقف تا زیر سقف خرپشته (سقف موتورخانه) لزوما میبایست با مشورت شرکت افلاک مهر صورت پذیرد؛ ولیکن تحت هیچ شرایطی مگر در آسانسورهای MRL نباید کمتر از ۶ متر باشد.
تعیین ارتفاع چاهک آسانسور (کف تمام شده اولین توقف تا انتهای چاه یا PIT) لزوما میبایست با مشورت شرکت افلاک مهر صورت پذیرد؛ ولیکن تحت هیچ شرایطی نباید کمتر از ۱.۵ متر باشد. در کف چاهک صفحه هایی جهت نصب سکو و زیر ریلها نیز نصب میگردد که هنگام بتون ریزی نهایی چاهک اعلام میشود.
در صورتی که اسکلت بتونی است:
به منظور مهار آهنکشی و اتصال آن به سازه ساختمان، میبایست در هر طبقه چهار صفحه فلزی (که اتصال قوی به اسکلت ساختمان داشته باشند) در گوشههای چاه قرارداده شود (شکل زیر)
مرحله ۲ (آهنکشی و ریل گذاری)
پس از نقشه برداری این مرحله ابتداییترین مرحلهی اجرایی در راهاندازی یک آسانسور است. در این مرحله اسکلتها و شاسی درون چاهک نصب میشود. در اینجا از تیرآهن، نبشی، پلیت، ناودانی و.. استفاده میشود.