نصب آسانسور

نصب آسانسور فرآیند پیچیده ای است که نیازمند بررسی دقیق محل نصب، انتخاب تجهیزات مناسب، طراحی و ساختار پشتیبانی است. شرکت ما با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه طراحی و نصب آسانسور قادر به ارائه خدمات بسیار حرفه ای در این زمینه می باشد.

برای نصب آسانسور ابتدا باید محل نصب را انتخاب کنید. در این مرحله عواملی مانند اندازه و محدودیت فضا برای انتخاب بهترین دستگاه برای آن محیط در نظر گرفته می شود. سپس با توجه به نیاز مشتری تجهیزات و ابزار مورد نیاز برای نصب بالابر مشخص می شود.

هزینه نصب آسانسور چقدر است؟

هزینه نصب آسانسور به عوامل مختلفی بستگی دارد که باید در نظر گرفته شوند. اولین نکته نوع و اندازه آسانسور است. نصب یک آسانسور کوچک، مانند آسانسور خانه کوچک، نسبت به آسانسورهای بزرگ، مانند آسانسور بلوک برج، هزینه کمتری دارد. همچنین نوع تجهیزات و قطعات به کار رفته در خودرو در تعیین هزینه نصب بالابر موثر است. به عنوان مثال نوع و کیفیت دستگاه، ریل، سیستم کنترل و دستگاه آسانسور بر هزینه نصب تاثیر می گذارد.

نوع و اندازه آسانسور

هزینه نصب آسانسور به نوع دستگاه و اندازه آن بستگی دارد. به عنوان مثال، نصب یک آسانسور باربری بزرگ نسبت به یک آسانسور مسافربری معمولی هزینه بیشتری دارد.

محل نصب

هزینه نصب آسانسور بستگی به محل نصب دارد. نصب آسانسور در ساختمان های خاص مانند ساختمان های تاریخی، ساختمان های قدیمی و بلندمرتبه ها هزینه بیشتری دارد.

طراحی و پشتیبانی

هزینه نصب بالابر به طراحی و پشتیبانی مورد نیاز برای نصب دستگاه بستگی دارد. به عنوان مثال اگر سازه نیاز به مقاوم سازی یا تعمیر مسیر آسانسور داشته باشد، هزینه نصب آسانسور افزایش می یابد.

الزامات  و مجوزها

نصب آسانسور نیاز به  مجوز از سازمان های مربوطه دارد و این امر باعث افزایش هزینه ها می شود.

به طور کلی هزینه نصب آسانسور می تواند به ۲۰-۵۰ درصد کل هزینه دستگاه برسد. برای  مشخص شدن هزینه دقیق  لطفا با ما تماس بگیرید.

نصب آسانسور چه مراحلی دارد؟

پس از انعقاد قرارداد خرید و نصب آسانسور با شرکت افلاک مهر، یکی از تکنسین‌های فنی ما جهت بازدید اولیه فنی از محل نصب آسانسور در پروژه شما دیدن می‌نماید. ضمن بررسی چاه آسانسور شما، از شرایط محیطی چاه نیز بازرسی می‌شود و تمامی موارد مورد نیاز جهت نصب و راه اندازی آسانسور مطابق استاندارد بررسی می‌گردد. پس از ارسال گزارش اولیه فنی به دفتر طراحی و مونتاژ شرکت و طراحی تمام جزییات کار، برنامه زمانبندی اجرایی تنظیم گردیده و در اختیار مشتری قرار می‌گیرد.

نصب آسانسور

از این مرحله به بعد، اجرای آسانسور به ترتیب مراحل زیر صورت می‌پذیرد:

  1. آماده سازی چاهک؛ چاه و موتورخانه
  2. آهنکشی آسانسور
  3. نصب ریل هاو فریم درب‌های طبقات
  4. نصب موتور و کابین آسانسور (مرحله مکانیکال پکیج)
  5. راه اندازی آسانسور (مرحله الکتریکال پکیج)

دقت و تجربه کافی در هر مرحله در میزان کیفیت آسانسور موثر خواهد بود. با توجه به اینکه در نصب آسانسور برخی از موارد استانداردی در حین اجرای آسانسور باید توسط سازنده لحاظ شود و اجرای مجدد آن مشمول صرف زمان و هزینه گزافی خواهد بود، لذا توجه شما را به مواردی که در ادامه می آید جلب می‌نماییم.

تجربیات بی‌نظیر کارشناسان شرکت افلاک‌مهر در زمینه نظارت و اجرای عملیات نصب و راه اندازی در تعداد زیادی از پروژه‌های بزرگ داخل کشور، تضمینی قوی برای پیشرفت سریع و ایمن پروژه شماست.

مرحله ۱ (آماده سازی چاهک)

عکس دومی - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

ارتفاع از روی کف تمام شده آخرین توقف تا زیر سقف خرپشته (سقف موتورخانه) لزوما میبایست با مشورت شرکت افلاک مهر صورت پذیرد؛ ولیکن تحت هیچ شرایطی مگر در آسانسورهای MRL نباید کمتر از ۶ متر باشد.

تعیین ارتفاع چاهک آسانسور (کف تمام شده اولین توقف تا انتهای چاه یا PIT) لزوما میبایست با مشورت شرکت افلاک مهر صورت پذیرد؛ ولیکن تحت هیچ شرایطی نباید کمتر از ۱.۵ متر باشد. در کف چاهک صفحه هایی جهت نصب سکو و زیر ریلها نیز نصب می‌گردد که هنگام بتون ریزی نهایی چاهک اعلام می‌شود.

در صورتی که اسکلت بتونی است:

به منظور مهار آهنکشی و اتصال آن به سازه ساختمان، میبایست در هر طبقه چهار صفحه فلزی (که اتصال قوی به اسکلت ساختمان داشته باشند) در گوشه‌های چاه قرارداده شود (شکل زیر) 

عکس سومی - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور
عکس اولی - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

مرحله ۲ (آهنکشی و ریل گذاری)

پس از نقشه برداری این مرحله ابتدایی‌ترین مرحله‌ی اجرایی در راه‌اندازی یک آسانسور است. در این مرحله اسکلت‌ها و شاسی درون چاهک نصب می‌شود. در اینجا از تیرآهن، نبشی، پلیت، ناودانی و.. استفاده می‌شود.

دیوار کشی و سیمان کاری دور چاه آسانسور که الزاما می‌بایست پشت کلاف آهنکشی اجرا گردد، به نحوی که روی کلافها آزاد و تمیز باشد و حتی الامکان عایق انتقال صدا باشند.

نکته: به هیچ عنوان در سمت درب آسانسور پیش از نصب درب، دیوارکشی انجام نپذیرد.

 

آهنکشی 1 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور
آهنکشی 2 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

نایلون پیچ کردن ریل‌ها جهت حفاظت در برابر رطوبت و آلوده شدن به مصالح ساختمانی الزامی است.

ذکر این نکته هم لازم است که آهنکشی چاه باید پوشش ضد زنگ داشته باشد.

در تمامی دوره نصب آسانسور به جهت وجود پرتگاه در مقابل فضای درب‌های آسانسور، نصب حفاظ ایمنی مقابل درب‌ها و فضاهایی که حالت پرتگاه دارند، توسط سازنده الزامی است.

آهنکشی 3 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

مرحله ۳ (نصب درب‌های طبقات)

جهت نصب درب‌های طبقات می‌بایست خط تراز کف تمام شده روی آهنکشی و همچنین مشخص نمودن خط گونیای ساختمان، توسط سازنده مشخص گردد.

درب 1 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

نایلون پیچ کردن فریم درب‌ها جهت حفاظت در برابر رطوبت و آغشته شدن به مصالح ساختمانی، الزامی می‌باشد.

 

درب 2 نهایی - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

هنگام پوشش اطراف دربهای طبقات از طرف داخل چاه می‌بایست دقت لازم بعمل آید که پلاستر سیمان سفید از چهارچوب و فریم در به درون چاه پیشروی ننماید. 

 

درب 3 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

در درب‌های اتوماتیک:

در قسمت پوشش مابین دربهای طبقات از طرف چاه، فاصله پلاستر دیواره داخلی چاه با لبه داخلی درب طبقه می‌بایست ۳۰ تا ۴۰ میلیمتر باشد.

درب 4 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

محل قرارگرفتن پنل شستی احضار طبقات الزاما می‌بایست با مشورت شرکت آسانسور افلاک مهر مشخص گردد. فقط در صورتی که پنل شستی  طبقات از نوع توکار انتخاب شود، نصب قوطی قبل از سنگ کاری و گچکاری الزامی می‌باشد.

درب 5 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور
درب 66 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

مرحله ۴ (موتورخانه آسانسور)

لوله‌های مصرفی در تعبیه سوراخ‌های دال بتونی میبایست پلاستیکی یا فلزی باشد و میزان بیرون زدگی از سطح تمام شده دال حداقل ۵ سانتی متر در نظر گرفته شود.

مرحله چهارم 1 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

نقشه بتن ریزی سقف چاه توسط شرکت افلاک مهر ارائه خواهد شد.

 

 

مرحله چهارم 2 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

از روی دال بتنی تا زیر سقف موتورخانه حداقل می‌بایست ۱۸۰ سانتیمتر ارتفاع مفید باقی بماند.

  

 

 

 

مرحله چهارم 3 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

درب موتورخانه باید حداقل عرض مفید ۸۰ سانتیمتر و ارتفاع مفید ۲۰۰ سانتیمتر را داشته باشد و به سمت بیرون از موتورخانه باز شود. به جهت تهویه هوای موتورخانه می‌بایست قسمت شیشه خور درب بجای شیشه با ورق پانچ‌دار پوشش داده شود. همچنین در صورتی که درب موتورخانه در فضای آزاد پشت بام باز نشود و در راهرو یا پاگرد راه پله باز شود، میبایست هواکشی بوسیله ورق پانچدار حداقل به ابعاد ۵۰ در ۵۰ سانتیمتر در یکی از دیواره های موتورخانه به سمت فضای آزاد ایجاد گردد.

مرحله چهارم 4 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

مرحله ۵ (کابل کشی برق سه فاز تا موتورخانه)

کابل کشی برق سه فاز تا موتورخانه و نصب تابلو برق برای آسانسورهای تا ظرفیت ۶ نفر با کابل ۵ در ۶ و در ظرفیت‌های بالاتر با مشورت شرکت افلاک مهر انجام پذیرد.

سیم کشی آسانسور - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور

نمای کلی چاه آسانسور

چاه آسانسور80 - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور