اتاق اصناف ایران یک میلیون آسانسور

اتاق اصناف ایران:یک میلیون آسانسور در کشور فعال است

رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته گفت: اکنون یک میلیون آسانسور در کشور فعال است، روزانه ۳۰۰ میلیون سفر با آنها انجام می‌شود.

یک میلیون آسانسور در کشور فعال است

رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته : یک میلیون آسانسور در کشور فعال است

رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته گفت: اکنون یک میلیون آسانسور در کشور فعال است، روزانه ۳۰۰ میلیون سفر با آنها انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران  به نقل از ایرنا، عباس ابریشمی  در حاشیه چهارمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی و تجهیزات جانبی مشهد  گفت: میزان برق مصرفی آسانسورها عدد قابل توجهی است، اکنون شرکتهای دانش بنیان و صنوف تولیدی موفق با ساخت آسانسورهایی شده اند که به اتصال شبکه برق کشور نیاز ندارند.

وی با بیان اینکه آسانسور با ضریب ایمنی ۱۲ درصد، چهار پله از صنعت هوایی بالاتر است، بیان کرد: ضریب ایمنی آسانسورهای ساخته شده در ایران به جایی رسیده است که خوشبختانه طی چهار سال گذشته مردم بدون هیچ گونه دغدغه ای از آسانسور استفاده کرده بدون اینکه حادثه ای در این خصوص رخ داده باشد.

رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته افزود: در ۶ ماهه اول امسال چهار میلیون دلار آسانسور و ادوات آن از کشور صادر شده که امید است تا پایان سال به ۱۰ میلیون دلار برسد.

وی به کاهش واردات و افزایش صادرات آسانسور و ادوات آن به کشور از سال ۱۳۹۲ به بعد اشاره و بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ میزان واردات آسانسور و ادوات آن به کشور ۱۶۰ میلیون دلار بود که این میزان در سال ۱۴۰۱ به ۶۰ میلیون دلار رسید، اما در مقابل پنج میلیون دلار صادرات در این بخش نیز رقم خورد.

ابریشمی گفت: اتحادیه آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته در سال ۱۳۹۷ به عنوان یک اتحادیه تخصصی تشکیل شد و اکنون ۴۵۰ واحد تولیدی، هزار و ۲۰۰ خدمات فنی و ۲۰۰ واحد توزیعی زیر پوشش این اتحادیه هستند که ۳۰ واحد آن دانش بنیان هستند.

رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته بیان داشت: صادرات واحدهای صنفی تولیدکننده آسانسور در حالی اتفاق افتاده است که آنها فولاد را با نرخ آزاد هر کیلو یک و ۲ دهم دلار از بازار می خرند، در حالی که این نرخ در کشورهای همسایه هفت دهم دلار است، از دولت می خواهیم که فولاد تولیدی واحدهای ذوب آهن اصفهان یا فولاد مبارکه را به نرخ صادراتی به واحدهای تولیدی صنف آسانسور بفروشند.

برگرفته ازسایت اتاق اصناف ایران
https://otaghasnafeiran.ir/10-8-402kkm/

1683213251 Asnaf Chamber - آسانسور افلاک مهر - با بیش از ۲۰ سال تجربه در صنعت آسانسور
اتاق اصناف ایران

مطالب مرتبط

الزامات نصب نردبان آسانسور برای دسترسی ایمن به ماشین آلات و فلکه‌ها

الزامات نصب نردبان آسانسور برای دسترسی ایمن به ماشین آلات و فلکه‌ها

در استاندارد ملی ایران به شماره ۱-۶۳۰۳، تجدیدنظر اول، بر ایمنی در دسترسی به فضاهای ماشین‌آلات، فلکه‌ها و موتورخانه بسیار تأکید شده است. به‌طور معمول، دسترسی به  این فضاها میبایستی از طریق راه‌پله صورت می‌گیرد؛ اما در برخی موارد ممکن است به جهت موارد معماری ساختمان امکان احداث راه پله وجود نداشته باشد و ملزم به نصب نردبان برای دسترسی به ماشین آلات شویم. در صورت نصب نردبان، الزامات نصب نردبان در آسانسور، مطابق با استاندارد ملی ایران، باید رعایت شود. که متن آن را در ادامه می‌آوریم.

زنجیر جبران چیست | تأثیر آن بر عملکرد آسانسور

زنجیر جبران چیست | تأثیر آن بر عملکرد آسانسور

زنجیر جبران (Compensating Chain) یکی از اجزای کلیدی در سیستم‌های آسانسور است که به منظور حفظ تعادل و بهینه‌سازی عملکرد آسانسور طراحی شده است. این مقاله به بررسی جامع زنجیر جبران، نحوه عملکرد آن و تأثیر آن بر کارایی آسانسور می‌پردازد.

فرم قرارگیری سیلندر در آسانسور هیدرولیک

فرم قرارگیری سیلندر در آسانسور هیدرولیک

آسانسورهای هیدرولیک یکی از انواع آسانسورهایی هستند که در بسیاری از ساختمان‌های مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع آسانسورها به دلیل ساختار ساده‌تر و هزینه نگهداری کمتر نسبت به آسانسورهای کششی، طرفداران زیادی دارند. یکی از اجزای اصلی آسانسورهای هیدرولیک، سیلندر هیدرولیکی است که نیروی لازم برای حرکت کابین را تأمین می‌کند. در این مقاله به نحوه‌ی قرارگیری سیلندر در آسانسور هیدرولیک و نقش آن در عملکرد صحیح آسانسور پرداخته می‌شود.